Steven Yeun

27. července 2012 v 17:49 | Brittany
Steven Yeun (* 21. prosince 1983) je korejsko-americký herec. Od roku 2010 do současné doby ztvárňuje postavu Glenna v televizním seriále od AMC, The Walking Dead. Mimo The Walking Dead měl Steven v roce 2010 miniaturní roli v kriticky úspěšném americkém sitkomu Teorie velkého třesku jako Sheldonův bývalý spolubydlící Sebastian. Také daboval pro sérii video her Crysis.
Je synem Je a June Yeunových a narodil se v Severní Koree a vyrůstal v Troyi v Michiganu. Oba jeho rodiče jsou zásobní prodejci pro Detroit. V roce 2005 získal titul psychologa na škole Kalamazoo College.
Jeho jméno v korejštině zní: 연상엽

Filmografie:
2007 - Crysis - korejský voják 2 (hlas) (video hra)
2008 - Crysis Warhead - korejský voják (hlas) (video hra)
2009 - The Kari Files - Chip (krátkometrážní)
2009 - My Name Is Jerry - Chaz
2010 - Carpe Millenium - Kevin (krátkometrážní)
2010 - Blowout Sale - zákazník (krátkometrážní)
2010 - Lemons the Show - asiat
2010 - Teorie velkého třesku - Sebastian (epizoda: "Upotřebení schodiště")
2010-současnost - The Walking Dead - Glenn (hlavní role)
2011 - Zákon a pořádek: Los Angeles - Ken Hasui (epizoda: "Hayden Tract")
2011 - A Moment of Youth - Kevin
2011 - Skladiště 13 - Gibson (epizoda: "Don't Hate the Player")
2011 - The Soup - Glenn (epizoda: "Episode #8.39")
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama